Eija-Riitta Korhola Levottomia ajatuksia jäsennellysti

Kaikki blogit puheenaiheesta Jari Tervo

Jari Tervo on oikeassa. Mielipiteiden on aika tulla julki.

Jari Tervo ihmettelee YLE:n haastattelussa, miksi kirjailijat eivät tuoneet mielipiteitään esiin liittyen turvapaikanhakijatilanteeseen. "Tervo  tietää, että kirjailijat ovat ajattelevaa porukkaa."
Tervo näyttäisi luottavan siihen, että muutkin kirjailijat ovat hänen kanssaan samaa mieltä, että suomalaiset ovat epäkelpoja ali-ihmisiä ja turvapaikanhakijat ovat talouden, kulttuurin ja kaiken pelastus.
Tästä syystä Tervo toivoo, että useampi kirjailija avaisi aiheesta sanaisen arkkunsa.

Jari Tervon häikäisevä älyllisyys ja Trump.

Laitan omana sisältönä tämä alun perin Petteri Ritalan aloitukseen kirjoitetun, jossa ihaillaan Jari Tervon valtavaa älyllisyyttä, eeppistä osaamista, sekä eettistä ihmisarvopohjaa. Hän oli kirjoittanut Trumpin ”olevan mulkku”!

Yksityisviestiin, FB:ssa tuli kaksi vetoavaa pyyntöä erillisestä aloituksesta.

 

Vuonna 2015 tein demarien työt demarien puolesta — ilmaiseksi

Vuoden lopussa tehdään yhteenvetoja, voin aloittaa sen masentavimmasta hetkestä.

Sen koin marraskuisena keskiviikkona Ryhmäteatterin Eduskunta III-näytöksessä. Joukkovoima hallituspolitiikkaa vastaan-mielenosoitus, jota olin elokuussa järjestämässä, oli päätynyt Susanna Kuparisen ohjaaman näytelmän rekvisiitaksi. Mielenosoituksessa kuvattua videoita näytettiin taustakankaalla useaan otteeseen näytelmän aikana.

Milloin Jari Tervo haastetaan oikeuteen?

Saksassa on nostettu syyte Pedigan johtajaa Lutz Bachmannia vastaan kansan kiihotuksesta, koska maahanmuuttajista puhuessaan hän käytti sanaa roskasakki.

Suomessa toimittaja-kirjailija Jari Tervo kirjoitti ja puhui yhtä rasistisesti ja yhtä solvaavasti.

Miksi Suomessa ei huomata, mistä on kysymys?

Jari Tervo elää fantasiamaailmassa

Lauantain 3.10.2015 Helsingin Sanomissa yksi luetuimmista artikkeleista oli Jari Tervon vastaus saamaansa kritiikkiin, jonka hän oli ansaitusti nostattanut kirjoituksellaan "Valkoinen roskaväki"

Jari Tervolle oli liikaa ajatus, että häntä vähemmän myyvä kirjailija näytti tälle kaapin paikan ja palautti takaisin maan pinnalle. Toden totta kalikka kalahti, ja koira älähti.

Vielä yksi analyysi Jari Tervon valkoisesta roskaväestä

Jari Tervo on ottanut viime aikoina lempiaiheekseen vouhkata suomalaisesta rasismista ja ihmisvihasta. Ironista kyllä, Tervo tuntuu itse olevan täynnä ihmisvihaa kuten hänen viimeisimmästä blogikirjoituksestaan ilmenee. Jari Tervo nimittäin sortuu panettelemaan törkeästi kokonaista kansanryhmää kirjoituksessaan "Valkoinen roskaväki"

Roskaväen kärsivällisyys on rajallinen

Ministeriön viimeisimmän ennusteen mukaan maahamme tulee tänä vuonna 50.000 maahanmuuttajaa. Käytännössä he tulevat vuoden jälkimmäisen puoliskon aikana. Vuositasolla siis puhutaan paljon isommasta luvusta.

Ihmisiä kaukomailla innostetaaan yhä suurempaan ryntäykseen, kun maamme mukasuvaitsevaisto pääministerin johdolla esittelee avoimia ovia ja järjestää mielenosoituksia asian puolesta. Osin siksi ensi vuonna lukema on todennäköisesti huomattavasti suurempi kuin tälle vuodelle arvioitu 50.000 maahanmuuttajaa.

Jari Tervo ja ahdasmielisyys maahanmuuttokeskustelussa

Kaikki alkoi viattomasta Jari Tervon kirjoituksesta hesarissa.

Loppu on elämäni taitekohta. Tästä eteenpäin suhtaudun nimittäin kyseisen herran kirjoituksiin ja sanomisiin todella suurella varauksella. Seuraavaksi selvitän, miten mielipiteeni on muokkautunut.

"Tervon helsinkiläinen rasismi on pelottavaa"

Taannoin kirjoitin Jari Tervon kirjoituksesta, jossa hän väitti osan suomalaisista olevan roskaväkeä.

Nyt luin samasta aiheesta Jyrki Lehtolan kirjoituksen Ilta-Sanomista. Hän puki Tervon äärimmäisen solvaavaan, jopa rasistiseen kirjoitukseen kohdistuvan kritiikin sanoiksi paljon paremmin kuin minä. Siksi tähän lainaus Lehtolan kirjoituksesta:

Valtiollisesta rasismista

Jari Tervo kirjoitti osuvasti alaluokan rasismista otsikolla "Valkoinen roskaväki". Hän kertoi vain alaluokan harjoittamasta rasismista. Olemme saaneet lukea kuinka mainittu alaluokka marssii Leijona-kuteet päällä. Jollain oli yllä valkoinen Klux Klux Klan – kaapukin. Tervo ei kertonut sellaista vaiettua asiaa, että myös sivistyneistö, rikkaat ja jopa viranomaiset voivat harjoittaa rasismia.

Toimituksen poiminnat

Tämän blogin suosituimmat kirjoitukset

Julkaise syötteitä