Eija-Riitta Korhola Levottomia ajatuksia jäsennellysti

Uutislinkki: Merkel luopumassa 2 asteen tavoitteesta ja yksipuolisista EU-sitoumuksista

Piditkö tästä kirjoituksesta? Näytä se!

0Suosittele

Kukaan ei vielä ole suositellut tätä kirjoitusta.

NäytäPiilota kommentit (12 kommenttia)

siviilitarkkailija (nimimerkki)

Angela Merkel on merkittävä eurooppalainen poliitikko jolla on näkemystä ja ymmärrystä. Voisin kertoa Angela Merkelistä hauskan tarinan, mutta rikkoisin salassapitosäädöksiä joita kunnioitus henkilöä kohtaa velvoittaa.

Angela Merkel...mahtava eurooppalainen nainen.

Jussi Vaarala

Tarvitaan kaksi asiaa:

1. veret seisauttava luonnon näytös mitä ilmastonmuutos tarkoittaa

2. kontrastina nykyiselle materialistisen kasvun ideologialle aineettoman kasvun ideologia - jota ei siis voi mitenkään johtaa luonnontieteellisista ja teknistaloudellisista lähtökohdista.

Tällöin on porukalla lirit housussa mutta sitten alkaa tapahtuakin - aitoa materialistisen kasvun ideologian alasajoa.

Koska se on ainoa järkevä tie löytää ulos ilmastonmuutoksen syistä - ja myös seurauksista - kas kun jos arvot ovat ihmiselle pääosin aineettomia niin ei niihin materiaaliseen omaisuuteen iskevät ilmastonmuutokset ilmiöt pahemmin pysty.

Calle (nimimerkki)

Olen jo kauan sanonut, että jatkuvaan kasvuun tähtäävä kapitalistinen markkinatalous on aatteista vaarallisin ja tässä se tuli todistetuksi. Ahneus vei voiton. No, kukaan meistä ei ole näkemässä sitä pahinta katastrofia.

Ironista on, että Stephen W. Hawking varoitti juuri ihmisiä yrittämästä ottaa yhteyttä maan ulkopuoliseen älylliseen elämään. Vastaan saattaisi tulla vihamielinen laji, joka on käyttänyt loppuun planeettansa luonnonvarat ja yrittäisi vallata itselleen uuden asuinpaikan.

Kaj Luukko (nimimerkki)

#2: "kas kun jos arvot ovat ihmiselle pääosin aineettomia niin ei niihin materiaaliseen omaisuuteen iskevät ilmastonmuutokset ilmiöt pahemmin pysty"

Aineetonta ruokaa ei ole olemassa.

Raija (nimimerkki)

Kannattaa kiinnittaa huomiota sanaan yksipuolisesta. Jos Kiina ja Intia jatkavat samalla linjalla suurimpina saastuttajina, niin miksi EU satsaisi yksin varojaan. Lisaneuvotteluja siis tarvitaan.

Antonius (nimimerkki)

Wärtsilän voimala Baden-Württembergiin 2006:
"Tämä voimala on innovatiivisen teknologian merkkipaalu ja uusiutuvan energian tuotanto on varma kasvualue", muistutti Merkel.

Sähkötehoa viitisen megawattia - hakkeen keruu 100 km säteeltä. Teholuokassa 50 MW olisi mahdollista sähkösuodin ja tuplapesuri.

urtsu-peksu is bäk (nimimerkki)

Harmi kn meillä tämä: "tänä vuonna 100 000 000 euroa ensi vuonna enemmän"

Aika kovaa juttua kun PM on entinen ilmaisjakelulehden toimittaja ja poliittinen broileri ja VVM on pelkkä poliittinen broileri. Eivät muuten juuri ole kumpainenkaan osallistuneet siihen rahan tekemiseen, lainaa osataan toisten nimiin ottaa kyllä.

Tapio (nimimerkki)

Myös Italia on siirtymässä ilmastorealismiin:

http://www.thegwpf.org/international-news/828-ital...

Ilmastofoorumista (yo. juttuun):

"Ainakin yhden EU-maan virallinen elin, Italian parlamentin senaatti, on nyt avoimesti siirtynyt Tshekin presidentti Vaclav Klausin linjoille ilmastopolitiikassa. Virallisesta ilmastouskonnosta luopuneita on vaikka miten paljon EU-maiden poliittisten päättäjien joukossa, mutta vielä useimmat eivät ilmeisesti pidä poliittisesti korrektina sanoa sitä ääneen. Joten täydet pisteet Italian senaatille! Toivottavasti suomalaiset parlamentaarikot ottavat oppia italialaisista!"

Calle (nimimerkki)

Säälittävintä tässä on, että ilmasto muutetaan haitalliseksi, jotta voitaisiin kuluttaa kaikenlaista tarpeetonta. Kyllä Intiassa ja Kiinassa tähän asiaan vielä havahdutaan, mutta silloin voi jo olla liian myöhäistä.

Kiinalaiset esittelevät kiiltäviä Mercedes-Benz kopioita ja Volvoja autonäyttelyissään. Länsimaiset toimittajat komppaavat, tekemällä niistä ihailevia juttuja televisioon.

Länsimaat voivat katsella peiliin. Ne eivät koskaan halunneet ottaa vakavasti sitä, että mitä tällainen elämänmuoto Kiinaan ja Intiaan levinneenä tarkoittaisi ilmastolle. Vaihtoehtoja ei haluttu etsiä. Annettiin ilmastosta piittaamattomien auto-, tavara- ja energiateollisuuden sekä maatalouden viedä.

Kuten onnellisuustutkijat toteavat, ihmisen onnellisuutta lisäävä elintaso saavutettiin keskimäärin jo 1970-luvulla. Sen jälkeen kaikki kulutus on ollut turhaa ja tuhoisaa. Mutta mitä tekevät Suomen päättäjät?

Antonius (nimimerkki)

Missä luuraavat salaliittoteoreetikot ?
Vaatimalla muilta ”kahden asteen” ilmastopoliittista kuria Ranska ja Saksa saivat ydin/hiili -intensiivisellä tuotannollaan ylivoimaisen kilpailuedun ”mallioppilaisiin” nähden. Sen turvin ne ajavat pienet tuulimyllynrakentajat konkurssiin. Täysin hävyttömästi laskelmoiden.

marko (nimimerkki)

Täällä olisi yksi salaliittoteoreetikko odottelemassa Eija Riitan vastauksia?

Voihan olla että Suomen pohjavesien ryöstö on saanut mepinkin hereille todellisuuteen vai onko hänkin häipynyt kuin Jäätteenmäki politiikasta kun paljastui pornokuvat ja valheet?

fabu (nimimerkki)

Tässä Merkelin oma tiedote (1.5. 2010):

"Germany will continue to work on a new international climate protection agreement, and will stick to the two degree target."

http://www.bundeskanzlerin.de/nn_704284/Content/EN...

Toimituksen poiminnat

Tämän blogin suosituimmat kirjoitukset